Winkelwagen:
0 artikel(en) Totaal: € 0,00
Bestellen

Bruiloft thuis

Uw bruiloft, een geweldig moment!
 

Bruiloft, de dag van uw leven...

De bruiloft belooft een van de mooiste dagen van uw leven te worden. Echter is het plannen van een bruiloft een hoop werk. Vestjens Partyrent kan u hierbij een helpende hand lenen, wij kunnen u adviseren bij het uitkiezen van de locatie, het thema, de inrichting, de catering, het benodigde personeel en het entertainment. Zo heeft u een aantal zorgen minder bij het plannen van uw bruiloft!
 

Een bruiloft op een prachtige locatie of uw bruiloft thuis?

De locatie speelt een belangrijke rol bij een bruiloft. De locatie moet sfeervol zijn, zodat uw bruiloft een dag wordt die u nooit meer vergeet! 't Arendje heeft een aantal prachtige locaties waar we regelmatig een bruiloft, receptie of evenement organiseren. Maar het mooiste is natuurlijk een bruiloft bij u thuis. Vestjens Partyrent heeft de mogelijkheden om bij u thuis een volledige bruiloft te organiseren.
Een locatie uitkiezen voor uw bruiloft
 

Maak van uw bruiloft een themafeest!

Iedere bruiloft is uniek. Jullie zijn als koppel uniek, dus het is belangrijk dat jullie bruiloft daar precies bij aansluit.

Bruiloft thema

Bij een thema bruiloft denken velen aan thema’s als 70’s of 80’s. De trend in bruiloften is “subtiel”. Dit betekent dat u een kleur of aantal kleuren kiest als basis voor uw bruiloft en daarnaast accentueert met een uniek thema.

Een aantal tips die u kunnen helpen bij het kiezen van een thema voor uw bruiloft!
 

Tip 1: Hou het thema van de bruiloft dicht bij jullie
Baseer het thema op jullie eigen persoonlijkheden. Stel dat jullie veel van de natuur houden, kies er dan voor om uw bruiloft in bijvoorbeeld een bos te houden of richt uw locatie in met prachtige planten. Houden jullie veel van een bepaald land, hang dan mooie foto’s op van dit land en zet bijvoorbeeld delicatessen uit dit land op uw menu.
 

Tip 2: Gebruik momenten uit jullie relatie
Om uw bruiloft persoonlijker te maken, kunt u kiezen om momenten van jullie terug te laten komen. Hebben jullie elkaar ontmoet in een museum, houd dan bijvoorbeeld uw bruiloft in een museum. Ook kunt u een tijdlijn ophangen met foto’s van diverse mooie momenten in jullie relatie!
 

Tip 3: Houd het subtiel
Probeer nooit te overdrijven met het gekozen thema, het kan uw bruiloft de verkeerde focus meegeven! Zorg dat het thema subtiel aanwezig is, het zou immers jammer zijn als iedereen tijdens uw bruiloft alleen maar met het thema bezig is. Zorg er wel voor dat in alle elementen van de bruiloft het thema terugkomt. Alle elementen zouden een klein detail moeten bevatten van het thema. Bijvoorbeeld bij het thema Frankrijk, gebruik de Franse kleuren op de uitnodiging, kies voor Franse gerechten op het menu en laat bijvoorbeeld de bruidstaart decoreren met kleine Franse vlaggetjes.
 

Laat uw bruiloft thuis verzorgen door Vestjens Partyrent!

Vestjens Partyrent heeft een ruime ervaring met bruiloften en kan u daarom adviseren bij het regelen van onder andere de locatie, de inrichting van deze locatie en bij de catering van uw bruiloft.